top of page

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

 

 

De verkoper

 

Little Neva

 

Vestigingsadres: Schaapsdreef 47, 3600 Genk, België

 

Telefoonnummer: +32 477 08 35 68

 

E-mailadres: info@littleneva.com

 

Ondernemingsnummer: BE0766786186

 

 

 

Algemeen

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op heel ons aanbod en op elke gemaakte bestelling via onze webshop. De klant krijgt steeds een e-mail toegestuurd met de bevestiging van de bestelling, zonder deze mail is de bestelling niet volbracht.

 

De klant krijgt de algemene voorwaarden te lezen en dient deze te accepteren, als de algemene voorwaarden niet geaccepteerd worden kan de bestelling niet bevestigd worden.  Hij/zij kan de voorwaarden steeds op de website terug inkijken en kan ook een kopie krijgen als dit gewenst wordt. 

 

Little Neva heeft het recht deze algemene voorwaarden aan te passen als zij dat nodig acht. Zodra de voorwaarden aangepast zijn wordt de verandering meteen doorgevoerd naar de voorwaarden die beschikbaar zijn voor de klant. 

 

 

 

Aanbod

 

Wij trachten steeds een gedetailleerde omschrijving weer te geven bij de aangeboden producten(kleur, maat, stof,etc.). Ook de afbeeldingen die we gebruiken zijn steeds waarheidsgetrouw. Kleuren op foto’s kunnen echter wel licht afwijken van de echte kleuren. lichtval , alsook instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hier een invloed op hebben. De afbeeldingen en omschrijving zijn voldoende om een goede beoordeling te maken.Indien u toch nog twijfelt over een product kunt u ons steeds contacteren op info@littleneva.com. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

Prijs

 

Al onze prijzen zijn vrijgesteld van 21% btw en exclusief verzendkosten. 

 

Meer informatie over verzend en retourkosten kan teruggevonden worden onder het verzend en retour beleid. Prijzen kunnen te allen tijde wijzigen, zonder dat wij dit publiekelijk bekend hoeven te maken. De (aangepaste) prijzen worden steeds bij het artikel op de website weergegeven. De prijs die de klant betaald voor een artikel is steeds de prijs die bepaald was tijdens het afsluiten van de verkoopovereenkomst. Deze som staat steeds duidelijk bij de order vermeld.

 

 

 

Verzending

 

We verzenden binnen België en naar Nederland, de verzendingen gebeuren via Bpost. Meer info hierover vind je terug onder het verzendbeleid op de website. Klik hier voor verzendbeleid

 

 

 

 

Met veel zorg verpakken en verzenden we je bestelling, mocht er echter iets mis gaan nadat wij de bestelling overhandigd hebben aan de koerierdienst (diefstal, beschadiging, verlies,..) kunnen wij hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden. Wel proberen we te achterhalen wat er mis is gegaan en zoeken we een oplossing.

 

 

 

 

Retourneren

 

Je hebt recht op retour van de artikelen die je om welke reden dan ook niet wenst te behouden. Deze retour dient binnen de 14 kalenderdagen te gebeuren. Deze periode gaat in op de dag volgend op de levering. Verzoeken tot retourneren na deze periode kunnen we niet accepteren. Het retourformulier dient ingevuld mee opgestuurd te worden, ook vragen we om ons een mail te sturen. meer info hierover vind je onder het retourbeleid. (Klik hier)

 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

 

 

 

Het artikel/ de artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd met de originele labels terug door ons in ontvangst genomen te worden. Als dit het geval is kunnen we overgaan naar de terugbetaling van het aankoopbedrag. Deze terugbetaling gebeurt binnen 14 kalenderdagen en steeds via dezelfde wijze die bij het afsluiten van de bestelling gekozen is. De verzendkosten worden niet terug vergoed

 

 

 

Als wij ondervinden dat een artikel niet meer in goede staat verkeerd kunnen wij weigeren om het bedrag terug over te maken of er wordt slechts een gedeelte terugbetaald. Dit is afhankelijk van in welke mate het artikel schade heeft ondergaan.

 

Als er geen terugbetaling mogelijk is omdat het artikel niet aan de voorwaarden voldoet, heeft de klant het recht het artikel terug in bezit te nemen. De verzendkosten en het risico voor het terugzenden zijn dan voor de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk mocht er iets mis gaan(verlies,diefstal,beschadiging,..) nadat de klant het pakje overhandigd heeft aan het postbedrijf.

 

 

 

Omruilen

 

In het geval dat de bestelde maat niet goed is, willen we deze graag voor je omruilen. Het om te ruilen artikel dient dan ongeschonden met originele labels binnen de 14 kalenderdagen aan ons bezorgd te worden. Alvorens de omruiling verder plaats kan vinden vragen we je ook ons eerst via e-mail (info@littleneva.com) een verzoek te doen. Je vermeld daarin je gegevens, het artikel dat je wenst om te ruilen en welke maat je in de plaats wilt. Afhankelijk van de voorraad van het bepaalde artikel kunnen we al dan niet overgaan naar de afhandeling. De verzendkosten om het artikel dat je wilt ruilen naar ons toe te zenden zijn voor eigen rekening. Het is niet mogelijk om te ruilen tegen een geheel nieuw artikel. Als je een ander artikel wenst dien je daarvoor een nieuwe bestelling te plaatsen via de webshop. Ook ruilen we geen artikelen die tijdens acties of solden gekocht zijn.

 

 

 

 

 

Betaling

 

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, word je doorverwezen naar een veilige betaalpagina. Je kan kiezen voor een betaling met bancontact, paypal, credit card (visa,mastercard, american express), Ideal, Giropay en sofort. Het Stripe betalingssysteem zorgt ervoor dat deze betalingen op een veilige en vlotte manier kunnen gebeuren. als de betaling voldaan is krijg je een bevestiging op je scherm en per mail. Zonder deze bevestigingen is je betaling niet volbracht. Bij twijfel kan je ons steeds contacteren op info@littleneva.com

 

Als je enige onjuistheid bespeurt in je factuur, vragen we je dit ons zo snel mogelijk te melden.

 

 

 

 

Voor de terugbetaling van retours hanteren we dezelfde betaalmethode die gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling.

 

 

 

 

Klachtenregeling

 

Heb je een klacht of een probleem met je bestelling aarzel dan niet om ons te contacteren. Stuur hiervoor een mail naar info@littleneva.com. Wij trachten je zo snel mogelijk verder te helpen. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons, de binnenkomende klachten worden dan ook met de nodige aandacht behandeld.

bottom of page