top of page

Disclaimer

Dit is de website van Little Neva, gevestigd te Genk. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.

 

 

 

 

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail.

 

Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te op te lossen.

 

 

 

 

Little Neva is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Little Neva is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Little Neva, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden die op deze site van toepassing zijn.

 

 

 

 

Deze website bevat links naar websites van derden en Little Neva is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

 

 

 

 

Auteursrecht

 

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Little Neva dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Little Neva & leverancier dan wel haar licentiegevers. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

bottom of page