top of page

Over Little Neva

Bij Little Neva zijn we toegewijd om een assortiment aan te bieden die zowel een aanwinst als een plezier is voor onze little ones, de mama's en alle die dit wensen. Met als begin- en eindpunt het meest dierbare in ons leven hebben we een uniek, mooi en duurzaam aanbod verzameld. We willen kinderen laten stralen en zo de bijzondere alledaagse momenten extra bijzonder maken! In de toekomst willen we ons aanbod steeds verder uitbreiden met artikelen waar je samen met je mini me van kan genieten! 

 

De leveranciers waar we mee samenwerken zijn dikwijls kleinere ondernemingen, sommige zijn zelf pas nieuw op de markt! Helemaal exclusief dus. Omdat het om kleinere ondernemingen gaat wordt massaproductie uitgesloten! Iets wat kwalitatief merkbaar is. De producten worden daarbij in werkplaatsen gefabriceerd waar mensen in verantwoordelijke omstandigheden werken. Voor ons heel belangrijk om te weten. 

 

Een deel van ons assortiment bestaat uit producten vervaardigd uit organisch katoen (gots gecertificeerd). Deze zachte, ademende stoffen zijn niet alleen het beste voor de gevoelige en tere babyhuid , maar ook voor mens en milieu! Een keuze waar we heel blij mee zijn.

 

De ontmoetingen met de ondernemers hebben een grote bijdrage geleverd in de totstandkoming van Little Neva. Stuk voor stuk inspirerende en hartverwarmende verhalen. Mensen die met veel enthousiasme iets moois voor onze kinderen willen produceren. 

Ik botste tegen deze verkopers aan toen ik voor de geboorte van mijn dochter op zoek ging naar een mooie swaddle, op deze manier kwam ik terecht bij buitenlandse verkopers. De wens van mijn wederhelft om iets te ondernemen was al langer aanwezig. Combineer dit met mij, een mama met een voorliefde voor babyartikelen en voilà je hebt de geboorte van Little Neva! 

Samen hebben we 2 oogappeltjes, een zoon die in mei 2019 geboren is en een dochter die in oktober 2020 geboren is. Je kunt je denk ik wel voorstellen dat we met Little Neva erbij onze handen meer als vol hebben:). Maar we vinden het super fijn dus dan nemen we dat er graag bij!

 

Naast mijn job als fulltime mama zorg ik als kinderbegeleidster ook met veel plezier voor andere kinderen. Het doet me plezier ook langs deze weg te kunnen bijdragen aan vrolijke kindergezichtjes en tevreden ouders! 

Jouw tevredenheid  is dan ook belangrijk voor ons, heb je vragen, suggesties of feedback? Deze zijn meer dan welkom! 

 

We wensen je veel winkeplezier en we hopen dat je veel mooie momenten beleeft met de uitgekozen producten!

 

Lieve groetjes 

 

Little Neva

bottom of page